zon

Dit bedrijf is als lid aangesloten bij de GMO-erkende telersvereniging ZON, de verkoop van onze producten geschiedt uitsluitend via ZON

www.zon-business.com

pinmanglogo

Voor nieuws en acties bezoek ons op Facebook:

Boerderijwinkel Lenders

 

Asperges

Vanaf begin maart loopt de spanning op binnen het bedrijf. De aspergevelden worden klaar gemaakt, de machines worden nagekeken, alles wordt nog eens goed schoongemaakt: het is bijna asperges tijd. Een zeer hectische maar ook gezellige tijd. Het kan soms niet anders of het hele gezin helpt wel een handje mee.

Een gedeelte van de oogst wordt afgezet in onze boerderijwinkel. Er wordt veel aandacht besteedt aan de behandeling van de geoogste asperges zodat we een uitstekende kwaliteit en smaak kunnen waarborgen. U kunt bij ons terecht voor zowel geschilde als ongeschilde asperges, witte en groene ( groene vanaf eind mei) asperges, en voor wie dat wilt diepvries klaar!

Buiten het seizoen verkopen we geschilde ingevroren asperges uit de diepvries in de winkel.

Tijdens het asperges seizoen zijn we ook op zondag, van 10.00 u tot 14.00 uur geopend.
Voor het weekend, feestdagen of voor grotere bestellingen kunt u het beste telefonisch contact opnemen met Dorine, Tel: 06-12965997. Voor bedrijven gelden aangepaste tarieven en afspraken. Neem hiervoor contact met Dorine.